KAREL CAVIA

 

 

   

  KAREL CAVIA: LEZEN, KIJKEN EN LUISTEREN

  Ik ben Karel. Karel Cavia. Ja, ik ben een cavia, de slimste cavia ter wereld. En daarom hebben ze een boek over me      gemaakt. Wat zeg ik: voor twee boeken hebben ze al geschreven en getekend en muziek gecomponeerd. En er komen nog meer boeken bij.

  Jaja, ik ben de hoofdpersoon in een serie.

  Ik ben een soort soap-ster. O nee, dat is televisie. Nou, dan ben ik een boeken-ster. En een luister-ster, want bij alle boeken zit ook steeds een cd, waarmee je mijn avonturen kunt beluisteren.Ik heb het erg naar mijn zin in het huis waar ik woon. Dat komt omdat er ook leuke mensen wonen: Pieter en Plien en hun vader en moeder en Dolle Dries, van wie ik nooit last heb, want hij kan mij goed velen. Net als de andere gezinsleden gebruik ik het hele huis. Ik mag door alle kamers rennen en fietsen en ik mag slapen en eten waar ik wil. Het liefst ben ik natuurlijk op de kamers van Pieter of Plien, want dat zijn toch mijn grootste vriendjes...

  Wil jij ook vriendjes met mij worden? Dat kan. Want ik heb een eigen website: www.karelcavia.nl Misschien gaan wij elkaar wel schrijven en misschien wil je wel weten wat ik twitter... En dan kun je me ook terugschrijven.

  Nou, tot ziens maar weer. Tot in oktober, dan kun je mijn boeken kopen in de boekhandel of op internet bij Uitgeverij De Liefde.

  Heel veel liefs en grote groeten van Karel Cavia.

                                        

Uitgeverij De Liefde, Kanaaldijk 88, 1831 GB  Koedijk.