UITGEVERIJ DE LIEFDE

ONZE UITGAVEN

                                                  

Spiritualiteit:

In 2008 verscheen ‘De Energy Switch’; kort daarop gevolgd door ‘De Zintuigenboom’. Beide boeken, geschreven door Sylvia van Zoeren, waren tot nu toe goed voor twee drukken. De uitgaven gingen vergezeld van een cd met oefeningen. Beide boeken zijn te bestellen via de webwinkel

 

  

  Cultuur:

  ‘Gezichten van Noord-Holland’, (HDC-Media, auteur Rob Bouber) - landschappen tussen 1880 en 1940 in de provincie Noord-Holland, is uitverkocht. Er is vooralsnog geen zicht op een herdruk.

  In oktober 2012 is de presentatie gepland van de biografie (312 pag). van de beeldhouwer Nic Jonk. Rob Bouber is er druk mee bezig. Nieuws over het boek volgt op de website en is te volgen op het blog.

   

  

          Geschiedenis:

  Uitgeverij De Liefde verkoopt nog via de webwinkel ‘Het Onbekommerde Leven’ en De Onbevangen Jaren’. Het zijn twee omvangrijke kronieken, uit de jaren vijftig en zestig  met foto ’s van Maria Austria Instituut. In 2006 en 2007 i.s.m. uitgeverij HDC Media door Rob Bouber geschreven en samengesteld. Ook is een luisterboek van ‘Het Onbekommerde Leven’ nog verkrijgbaar. Het hoorspelachtige luisterboek is opgenomen en uitgezonden door de Wereldomroep.

 

 

Jeugdboeken:

Begin oktober 2011 zag Karel Cavia het levenslicht.  In twee prachtig geillustreerde delen – met luister-cd! worden de avonturen van de eigenzinnige cavia met humor en een vleugje levensles uitgemeten. Getekend door Iris Boter.

Deel 1: De enige, echt, originele.. 'Karel Cavia'

Deel 2: 'Karel Cavia zet de klas op stelten'

  

   

  Om de boekuitgaven makkelijker te kunnen bekostigen neemt V.O.F. De Liefde soms ook opdrachten aan van derden. Zo werd voor het in september 2011 te verschijnen Jubileumboek van de Schagense firma De Vries & van de Wiel een kloek boek over het reilen en zeilen en baggeren van de firma geproduceerd.

 

 

De Liefde is aangesloten bij het Centraal Boekhuis. Alle uitgaven – met uitzondering van de bedrijfsboeken in opdracht – kunnen in de Nederlandse en Belgische boekhandels worden gekocht of besteld.

V.O.F. De Liefde verkoopt bijna 20% van haar boeken via de webwinkel. www.uitgeverijdeliefde.nl GENDA

 

 

 

Uitgeverij De Liefde, Kanaaldijk 88, 1831 GB Koedijk. Mail: info@uitgeverijdeliefde.nl